Visagie cursus volgen

Ben jij benieuwd hoe professionals hun make-up aanbrengen? Wil jij weten wat de beste technieken zijn om jezelf op te maken? Wij geven je natuurlijk de nodige tips over hoe je make-up het beste kunt aanbrengen, maar er gaat niets boven een real life coach die jou precies uitlegt hoe je het aan moet pakken. Via modellen opleidingen kun je voordelig een make-up workshop boeken voor jezelf en een aantal vriendinnen.

Wat kost een dergelijke cursus?

Vaak zijn make-up workshops erg duur, maar deze is dat niet! Je kunt al voor €50,- per persoon een dag cursus doen waarin je leert hoe je een basis dagelijkse make-up kunt aanbrengen. Vervolgens leer je hoe je je huid het beste kunt schoonmaken en krijg je een persoonlijk kleur advies. Vervolgens maak je een mooie party look waarmee je helemaal de show steel op een avondje uit. Er wordt alleen gewerkt met hoogwaardige producten.

Gratis workshop?

Dat is ook mogelijk! Wanneer je met minimaal 12 personen bent en wanneer élke cursist een make-up pakket aanschaft voor €50,- (waarde pakket is €85,-), dan wordt de workshop gratis gegeven! Vanaf 12 deelnemers reist de coach zelfs gratis naar u toe! Het make-up pakket bestaat uit poeder, foundation, highlighter, blush, oogpotlood, eyeliner, oogschaduw, mascara en lipstick. Je bent dus meteen voorzien van een mooie make-up collectie van hoge kwaliteit.

Wil jij een visagie workshop van één dag doen met vriendinnen? Het is een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een vriendinnenweekend of vrijgezellenfeest! Boek de cursus snel via modellen opleidingen!