Make-up accessoires

Een make-upkoffer moet gevuld zijn met make-up accessoires. Er bestaan talloze make up accessoires die de finishing touch kunnen geven aan jouw look. Voor sommigen zijn ze inmiddels onmisbaar geworden. Denk bijvoorbeeld aan nepwimpers, daarmee creëer jij een blik om nooit meer te vergeten! Plak je liever niets op je gezicht, dan kun je ook een wimperkrultang gebruiken om je eigen wimpers een mooie krul te geven.

Talloze soorten!

Bij een verzorgd uiterlijk horen ook verzorgde wenkbrauwen. Om je wenkbrauwen mooi in vorm te houden, is een pincet onmisbaar. Om de kleine haartjes te kunnen zien heb je een goede spiegel nodig, eventueel met verlichting. Ook deze artikelen kun je dus op je lijstje van make up accessoires zetten! Een make-up spiegel is sowieso essentieel, meestal zit hier enkele vergroting in waardoor je je make-up met nog meer precisie kunt aanbrengen.

Make-up accessoires opbergen in een make-up koffer

Wanneer je al je make-up accessoires bij elkaar hebt, kun je deze het handigste opbergen in een make-upkoffer. Hier kun je je spullen overzichtelijk in kwijt. Als je je make-up onderweg wilt meenemen kun je deze koffer direct handig meenemen, je hoeft dan niets uit te sorteren. Is een koffer je te groot, dan kun je uiteraard ook een make-up tasje gebruiken. In het artikel make-up tasje organiseren leggen we je uit hoe je zo'n make-up tasje het beste kunt indelen. Tevens lees je in ons artikel Make-up kwasten meer over de make up accessoires kwasten.