Nail Art

Wees creatief met Nail Art

Nail art is een verzamelnaam voor de vele verschillende manieren waarop je je nagels kunt versieren. Je kunt hier bijvoorbeeld verschillende materialen voor gebruiken, zoals nagellak, steentjes, glitters en gekleurde gel- of acrylpoeder. Het is dus eigenlijk echt kunst op je nagels.

Nail art voor beginners

Mooie nail art maken is niet eenvoudig en het vergt veel oefening. Wil je snel resultaat, dan kunnen onze tips nuttig zijn. Zo kun je bijvoorbeeld de kant-en-klare oplossingen van nailart kopen, als je zelf nog niet in staat bent om er iets moois van te maken. Denk bijvoorbeeld aan nepnagels die je opplakt, en waar je weer een sticker overheen plakt. Zo heb je evengoed zelf je versiering gemaakt, je hebt het alleen niet los uit de hand getekend. Dit is nailart voor beginners in de simpelste vorm.

Eenvoudig zelf doen

Wil je toch graag wat meer zelf doen dan kun je eenvoudig beginnen. Neem bijvoorbeeld eenvoudig materiaal. Begin met een nagellak van goede kwaliteit (dit scheelt ook al een hoop). Goede merken zijn bijvoorbeeld Sally Hansen en Orly. Een simpele tool perfect voor nailart voor beginners is de nail dotter. Hiermee kun je stippen maken op je nagels. Je kunt dit zelfs doen met het uiteinde van een schuifspeldje; hier zit een bolletje op en daar gaat het om! Verder kun je een striper gebruiken, dit is nagellak met een dun penseeltje. Hiermee kun je mooie strepen trekken op je nagels. Tot slot heb je plakband nodig om de strepen langs af te trekken.

Veel succes! Heb je nog vragen over nail art voor beginners, neem dan even contact met ons op.

Terug naar overzicht