Lippen

Van zichzelf zijn lippen al een zeer belangrijk lichaamsdeel. Er zitten ontzettend veel zenuwuiteinden in lippen, waardoor lippen erg gevoelig zijn. Dat maakt zoenen natuurlijk zo leuk.  Door je lippen te kleuren, kun jij een geweldig mooie make-up creëren met minimale moeite. Toch begint het allemaal bij een goede verzorging, want er is niets zo lelijk als opengebarsten lippen met losse velletjes. Wij vertellen je graag over alle mogelijke

Verzorg je lippen goed

In de winter zijn lippen zeer gevoelig door de kou. Je merkt dat je lippen droog worden en beginnen te barsten! Dit is niet alleen niet zo mooi, maar ook nog eens erg pijnlijk! Je kunt dit voorkomen door je lippen goed te verzorgen. Scrub je lippen regelmatig met een fijn scrub of met een tandenborstel. Verzorg je lippen ook nog regelmatig met een fijne lipboter of lipbalsem. Doe dit echter niet áltijd, want je lippen kunnen verslaafd raken aan dit fijne goedje. De cellen in je lippen stoppen dan met het produceren van huideigen lipboter, waardoor je het hele jaar met kurkdroge lippen rondloopt.

Lipstick, lipsmacker, lipstain...

Er zijn talloze lip producten die er voor kunnen zorgen dat jouw lippen er nog appetijtelijker uit zien. Lipstick is een zeer bekende vorm van lipversiering, maar wist je bijvoorbeeld dat er ook lipstain bestaat? Dit is een soort hardnekkige kleuring die lang blijft zitten, maar geen verzorgende bestanddelen bevat. Verder is er ook een lipsmacker, die heerlijk ruiken en juist wél verzorgend werken. Ook chubby sticks zijn erg populair. Dit zijn verzorgende sticks die ook verzorgende bestanddelen bevatten.

Bekijk de onderstaande lip tips zodat jij ook met lucious lips door het leven kunt.