Alles voor het gezicht

Het gezicht is waarschijnlijk een van de belangrijkste lichaamsdelen voor een vrouw, wanneer het op uiterlijk aankomst. Het is namelijk hetgene dat het eerste wordt gezien door andere mensen. Het is dan ook van groot belang dat je je prettig voelt met hoe je gezicht eruit ziet. Make-up kan hier een handje hij helpen. Er zijn talloze manieren waarop je je gezicht mooie en egaal kunt maken, zodat je weer vol zelfvertrouwen de deur uit kunt!

Gezichtsverzorging

Een mooi gezicht begint natuurlijk bij de juiste verzorging. Zorg dat je je make-up elke avond van je huid haalt zodat je met een schone huid kunt gaan slapen. Om je eigen lichaam een handje te helpen, kun je kiezen voor crèmes en serums zodat je huid 's Nachts nóg beter kan herstellen en gevoed wordt. Kies wel voor een gezichtsverzorging die past bij jouw huid. Het is dus belangrijk dat je weet wat voor huid je hebt. Je kunt er via het internet achterkomen, maar je kunt ook een bezoekje brengen aan de huidspecialist of schoonheidsspecialiste, die je hier in kan adviseren.

UV bescherming

Een absolute must om je huid lang mooi te houden, is een goede UV bescherming. Je huid wordt elke dag geconfronteerd met uv straling van de zon, zélfs als het bewolkt is! Ook in de winter en bij regenachtig weer kun je dus prima een UV bescherming smeren. Voor normale dagen is een factor 20 á 30 voldoende (tenzij je zeer gevoelig bent voor zon). Voor zonnige dagen kun je het beste kiezen voor een factor 50.

Wanneer de basis goed zit met de hierboven beschreven tips, kun je beginnen met de gezichtsmake-up. Lees de onderstaande blogs met tips hoe jij zo mooi en flawless mogelijk voor de dag kunt komen!