Make-up opbergen

Make-up tasje organiseren

Heb je een leuke verzameling make-up? Dan wil je deze make-up natuurlijk ook netjes opbergen. Om je make-up op te bergen zijn er verschillende opbergsystemen verkrijgbaar. Ook is het handig als je je make-up tasje netjes weet te houden.

Je make-up organiseren

Een overzichtelijke manier van je make-up organiseren is door het op te bergen in ladekastjes. Dit ziet er netjes uit en je ziet evengoed in ??n oogopslag waar al je beautyproducten liggen. Neem je doorzichtige ladekastjes, dan zie je het nog sneller! Heb je meer ruimte nodig dan kleine ladekastjes, dan kun je kiezen voor ruime opbergdozen. Dit zijn dozen met vakken voor de badkamer, ideaal voor je make-up. Ze zijn al goedkoop verkrijgbaar bij de IKEA bijvoorbeeld.

Make up opbergen in je make-up tasje

Een make-up tasje is super handig, je kunt je make-up dan gemakkelijk meenemen en altijd en overal je make-up bijwerken. Helaas wordt zo'n tasje snel rommelig door alle kleine voorwerpen die erin zitten. Hoe kun je je make-up nu handig opbergen zodat je snel alles kan vinden? Hiervoor hebben we de volgende tips:

Wil je meer tips over het opbergen van make up? Vul dan ons contactformulier in of schrijf je in voor de visagieworkshop!

Terug naar overzicht