Felle lipstick

Trendy: felle lipstick!

Lipstick is een van de meest bekende make-up producten. Lipstick of lippenstift kun je in tientallen verschillende kleuren en tinten krijgen. Ook zijn er verschillende soorten lippenstift verkrijgbaar. Zo heb je lippenstift die lang blijft zitten, matte lippenstift of juist glanzende lipstick. Een van de meest opvallende lipstick is in ieder geval de felle lipstick. Meiden die van lipstick houden kunnen er vaak geen genoeg van krijgen. Bij felle lippenstift kun je denken aan kleuren zoals oranje, roze, paars of rood; als het maar fel is!

Felle lipstick is helemaal hot!

Felle lippenstift is terug van weggeweest, het zijn zelfs de favorieten onder de lipstick. Bovendien zijn de felle kleuren geschikt voor zowel de zomer als de winter. Het voordeel van een felle kleur op je lippen is dat je verder weinig make-up nodig hebt, en toch opvalt. Met de juiste kleur voor jouw gezicht zie je er fris en verzorgd uit en heeft je gezicht verder weinig werk nodig.

Welke kleur felle lippenstift heb ik nodig?

Om erachter te komen welke kleur felle lippenstift goed bij jouw gezicht past, kun je deze het beste uittesten (op je lippen!). Je lippen hebben namelijk een andere structuur dan de rest van je huid. Als je het werkelijke effect wilt zien, zul je de lippenstift dus op je mond moeten testen in plaats van op je hand of elders op je gezicht. Zorg er ook voor dat je lippen niet te droog zijn, het effect van de felle lipstick gaat dan namelijk verloren. Je kunt met een vochtig washandje over je mond wrijven om velletjes te verwijderen en een laag balsem op je lippen aanbrengen. Als die is ingetrokken moet je je mond wel even deppen met een tissue. Daarna kun je jouw felle lippenstift aanbrengen en ben jij klaar om op te vallen!

Terug naar overzicht