Hoe Voorkom je dat je Mascara Uitloopt?

We vinden het allemaal vervelend als mascara vlekjes achterlaat of uitloopt. Het is een algemeen bekend probleem en heel veel vrouwen hebben het wel een keer meegemaakt.


Vaak gebeurt het omdat de formule van de mascara te nat is, het weer niet meehelpt, je onderste oogleden extra vettig zijn. Oorzaken genoeg. Gelukkig bestaan er een aantal oplossingen om uitlopen te voorkomen.

————————————————————————————————————————————-

Een cadeaubon winnen t.w.v. €150 van Douglas? Speel de MakeUpQuiz en maak kans binnen slechts 1 minuut!

————————————————————————————————————————————-


Oogmake-up primer op je onderste oogleden
 


Gebruik niet alleen oogmake-up primer op je bovenste oogleden maar ook een beetje op je onderste oogleden. Overdrijf niet.


Als je een beetje oogmake-up primer op de bovenkant van je pink doet en je het over je onderste oogleden smeert en verdeelt is dat voldoende.


Raak met je bovenkant van je pink je onderste wimpers aan. Zo blijft de mascara mooi op zijn plek. Op de oogmake-up primer kun je nog een beetje translucent poeder aanbrengen zodat je verzekert bent dat de primer goed blijft zitten.

 

 

Waterproof Mascara en Mascara met een Droge Formule om uitlopen en vlekken tegen te gaan


Waterproof mascara is altijd een goede optie om vlekken en het uitlopen tegen te gaan. Als je geen waterproof mascara kan of mag gebruiken kies dan voor een mascara met een droge formule. Het enige nadeel is dat mascara’s met een droge formule sneller bederven. Om de drie maanden is het noodzakelijk om een nieuwe mascara met een droge formule te kopen.


Mascara’s met andere soorten formules houden het iets langer uit. Maar ook met deze type mascara’s is het verstandig als je om de drie maanden een nieuwe aanschaft. Zo houdt je gegarandeerd bacteriën buiten de deur.

 

 

————————————————————————————————————————————-

We hebben wat leuks ontdekt. Je kunt een cadeaubon winnen t.w.v. €150 van Douglas?
Speel de MakeUpQuiz en maak kans binnen slechts 1 minuut!

————————————————————————————————————————————-

     Terug naar Make-Up Gids